r3active Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Witam, czy ma ktoś jakiś dobry sposób żeby przymocować kamuflaż do repliki ? Tak aby dobrze się jej trzymał , albo ktoś mi może polecić dobry sposób na kamuflaż broni. Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 malowanie? Albo przywiązanie materiału jakiegoś... Link to post Share on other sites
Vilreen Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Jeszcze pozostaje klej, spinki do kabli, sznurek... Replik i broni się raczej chyba nie robi jak ghilie suitów, ale możesz sprobować przymocować siatkę do repliki sznurkiem czy czymś, i do tego dorobić kamuflarz jak w ghilie. Jeśli o to Ci chodzi. Link to post Share on other sites
r3active Posted April 21, 2012 Author Report Share Posted April 21, 2012 Noto będę improwizował ;d Link to post Share on other sites
Suchy25bkpow Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Dobrym sposobem jest wykorzystanie odpowiednio dopasowanej/przyciętej nogawki od starego munduru + igła,nici,nożyczki.. ;) Link to post Share on other sites
Redrad Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 i wszystko jasne :-) Link to post Share on other sites
MloteK Posted April 21, 2012 Report Share Posted April 21, 2012 Ja mam zrobione z 2 czesci: 1-sza czesc to lufa i troche loza. Jest to z siatki powiazanej sznurkami, na poczatku lufy i na poczatku loza. 2-ga czesc sklada sie z takiej narzutki na czesc z optyka, jest to luzno narzucane przywiazane w 2 pkt do optyki. Dla mnie wygodnie sie przeladowuje zamek i jest wystarczajaco luzu na wkladanie natury w siatke i ladnie rozbija replike. Tutaj zamieszczam tutoriale na ktorych jest pokazane pare fajnych sposobow: Link to post Share on other sites
sotion15 Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Witam , czy ktoś używał kiedykolwiek taśm maskujący tego typu http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_41_444&products_id=5486&name=King_Arms_-_Tasma_Maskujaca_-_MultiCamo ? Czy spełniają oczekiwania i czy w razie czego da się ją bez problemu odkleić ? Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Używałem,spisywała się ok,i bez problemu zeszła. Link to post Share on other sites
Recommended Posts