yarrick242 Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Witam, niedawno dostałem moją pierwszą replikę mp5 - a4 od JG .I już pierwszego dnia odpadł mi selektor. Od spodu nie było takiej śrubki. I chciałbym się zapytać czy to jest jakaś standardowa śrubka i czy i gdzie mogę ją dostać. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Nie wiem jaka to śrubka ale na 99% kupisz taką w każdym sklepie w którym można kupić materiały na budowe czy do remontu domu - trzeba tylko znaleźć odpowiednią. Spróbuj wykręcić jakąś inną śrubke z repliki i wpasuj na miejsce brakującej. Jak będzie pasować to idź z nią do sklepu i powiedz, że właśnie takiej śrubki potrzebujesz. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Jeżeli nie dawno ją dostałeś i nie używaną. To ja na Twoim miejscu jeżeli bym nie znalazł tej śrubki od razu dzwonił do sklepu. Edited April 24, 2012 by PlanB Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Najlepiej pójść do castoramy. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Niestety, to wada wszystkich MP5 [JG]. Dobrze, że przy okazji nie zgubiłeś dźwigienki selektora. Jest to uszkodzenie "machaniczne" nie podlega gwarancji. :icon_cry: Jeżeli nie dawno ją dostałeś i nie używaną. To ja na Twoim miejscu jeżeli bym nie znalazł tej śrubki od razu dzwonił do sklepu. Zależy gdzie ją kupiłeś: - KRAKMANI odmówią Ci jakiejkolwiek pomocy, :icon_confused: - ZBROJOWNIA i GUNFIRE przyślą Ci śrubkę. :icon_biggrin: Edited April 25, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Najlepiej to dzwonić do sprzedawcy i sie pytać (gwarancja). Wiem że Taiwangun i Gunfire nawet nie dyskutują i wysyłają część. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Najlepiej to dzwonić do sprzedawcy i sie pytać (gwarancja). Wiem że Taiwangun i Gunfire nawet nie dyskutują i wysyłają część. Hmmm... A Powała pisze, że Krakmani (czyli wg. mojej wiedzy Taiwangun - poprawcie mnie jeśli się myle) nie pomogą. To w końcu jak jest? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Różne rzeczy mogą sobie pisać,zadzwoń do nich i już. Quote Link to post Share on other sites
yarrick242 Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Dzięki za szybką odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
yarrick242 Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 A mógłbym to po prostu przykleić? Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) @up Ała moje czoło, żartowałeś? Proszę powiedz że żartowałeś! Edit. http://c.wrzuta.pl/wi10377/d2beefc1002c38ea4cfd40f4/mega_facepalm A co do tematu to znajdziesz taką śrubkę w castoramie, jestem prawie pewien. Edited April 25, 2012 by oski52 Quote Link to post Share on other sites
yarrick242 Posted April 25, 2012 Author Report Share Posted April 25, 2012 Tak, żartowałem :-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts