sk0undr3l Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Magazynki do serii M4/M16 jakiej firmy najlepsze ? A co do ladowarki mikroprocesorowej do NiMh to co o tym sĄdzicie (http://www.taiwangun.com/akumulatory-i-ladowarki/ladowarki/ladowarka-rozladowywarka-procesorowa-do-akumulatorow-o-napieciu-od-2-4v-do-12v-mw.html) a jezeli nie to w jakiej cenie sĄ jedne z tych porządnych i gdzie kupic . Edited April 26, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Magazynki powinny podejść od Dboys tylko powiedz do jakiej repliki.Ładowarka jak najbardziej ale można dozbierać 80 zł i kupić Imax B6. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Miałem tę ładowarkę i jest to loteria. Jednym działają kilka (3 dokładnie) lat bez przerwy, moja padła po dwóch miechach niezbyt intensywnego użytkowania. Najlepsze magi do emki to moim zdaniem midy classic army. Nie do zajechania, metalowe skorupy, dobrze się rozkładają do czyszczenia. Quote Link to post Share on other sites
luis Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Też miałem tą ładowarkę i zarżnęła mi 2 zestawy akumulatorów. Co do magów, jakie preferujesz? Real capy, mid capy, hi capy? Używam Real capów firmy Ares na 30 bb i są rewelacyjne mam ich 15 szt. Żadnej zacinki od 4 lat. Jeśli chodzi o dobrą ładowarkę do 100 zł, ciężko coś wyrwać. Na allegro są Imax b 6 od 150 złotych i to porządne ładowarki. Quote Link to post Share on other sites
fallangel Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 (edited) Też miałem tą ładowarkę i zarżnęła mi 2 zestawy akumulatorów. Co do magów, jakie preferujesz? Real capy, mid capy, hi capy? Używam Real capów firmy Ares na 30 bb i są rewelacyjne mam ich 15 szt. Żadnej zacinki od 4 lat. Jeśli chodzi o dobrą ładowarkę do 100 zł, ciężko coś wyrwać. Na allegro są Imax b 6 od 150 złotych i to porządne ładowarki. Pytanko skąd w Polsce cena za imaxb6 w granicach 200 złotych jak u nas za 20 funtów dostanę? http://www.best-mall.co.uk/electronics/imax-b6-digital-rc-battery-charger-lipo-nimh-battery-balance.html Co myślicie podróba? Edited April 26, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Bo może nie podliczyłeś marży jaką nakłada sklep.Transport nie jest za frajer. Quote Link to post Share on other sites
remoza3 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Posiadam M4 G&P jakis dosc tani dobry magazynek do niej co polecacie? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Classic Army w metalowej skorupie, choć najtańszy to on nie jest. Plastikowe magazynki MAG są OK, ale nie da się ich rozłożyć-jak zabrudzisz i przestanie podawać to jesteś załatwiony na cacy. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Lowcapy Boyi. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Lowcap boya to jest, bez przeproszenia, syf, a nie magazynek. Nadlewki w kanałach, pękające pod naporem kulek sprężyny i inne cuda gwarantowane. Quote Link to post Share on other sites
Jedenasty Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Ja używam low-capów Boyi i nie są takie złe, jak pisze kolega powyżej. Nie napycham ich na pełną deklarowaną pojemność i regularnie czyszczę. Pasują u mnie do body G&P, KA (ciężej wchodzą), Boyi (naturalnie :icon_biggrin: ), JG, CA. Oczywiście nie są rewelacyjne, ale na 8 magów, które posiadam, niewiele mnie zawiodło, a jeśli to, z mojej winy. Jeśli szukasz dobrych magazynków, kup sobie np. KA, jeśli zadowala cię przeciętność i jesteś sumienny w konserwacji, Boyi da radę. Uwaga! U mnie low-capy Boyi nie zapinają się w gnieździe M249 A&K. Edited May 7, 2012 by Jedenasty Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts