Acerek Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Witam, Mam MP5 Sportlina , i chcę poprawić celność , mam kumpla który ogarnie wymiane , tylko jakie części polecacie , a i chciałbym aby był cichszy ale to ponoć kwestia wypodkładkowania , czy jakoś tak :D . Edited April 25, 2012 by Acerek Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 (edited) Odpowiednie podkładkowanie napewno wyciszy troche replike . Co do celności to lufa precyzyjna załatwi sprawę . Dla lepszego wyciszenia można zamontować tłumik . Edited April 25, 2012 by musashi Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 25, 2012 Report Share Posted April 25, 2012 Jak chcesz wyciszyć replikę to trzeba dobrze wypodkładkować zębatki, odpowiednio wyregulować położenie silnika i użyć odpowiednich smarów. Jak masz troszkę więcej kasy to można też kupić zestaw cichych głowic (lub zestaw BU, np Guardera), tłumik i ewentualnie wsadzić słabszą sprężynę. Do zwiększenia celności zamontuj porządną preckę i dobrą gumkę HU, a przede wszystkim zainwestuj w dobre kulki. Quote Link to post Share on other sites
lukira Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 You-dash: Guarder na bank wyciszy... Wyciszenie: 1. Łożyska kulkowe + dobre pozycjonowanie zębatek 2. Zestaw cichych głowic Systemy 3. Porządne kable i mocna batka Celność: 1. Precka (Guarder 6.02, Systema, Promyk, Km Head) 2. Gumka hu (zielona G&G, Systema, Guarder biały) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts