Marines22 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Witam Panowie mam taki problem. Mianowicie po wymianie sprężyny z m100 na m120 w G36 (sprężynę wymieniali niby fachowcy w sklepie) gieta strzela na singlu albo po 2 kuleczki albo w ogóle napierdziela tak jak na auto. Rozebrałem GB ale niby wszystko jest ok jak strzelam na sucho jest dobrze jak włożę GB do body i poskładam zaczynają się znowu cygańskie ewolucje :angry: Może macie jakieś pomysły lub ktoś z was miał podobny problem co szczerze mówiąc jasna krew mnie już zalewa Quote Link to post Share on other sites
Wolf Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Upgrade i tuning" do "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> AEG/EAG -> Problemy i serwis". Quote Link to post Share on other sites
osiolek14 Posted April 28, 2012 Report Share Posted April 28, 2012 Mozesz miec krzywo ustawione zebatki selektora, tzn nie sa rownolegle do sb ;] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts