Nath Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 Tak, są dostępne na airsoftglobal albo na ehobbyasia. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted July 31, 2012 Report Share Posted July 31, 2012 A co o tych sądzicie?:http://asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4243 Quote Link to post Share on other sites
Poniatkys Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Używałem tych chińskich pmagów i były bez zarzutu. Podawaniem i wykonaniem biły ekonomiczne oryginały. Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 PMAGi z ASG Shopu?Krakmańskie?Green Label? Quote Link to post Share on other sites
Poniatkys Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Krakmańskie, ACM, z tą fikuśną zdejmowaną osłoną górnej płaszczyzny Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Chyba Ci się pomyliło. Właśnie PMAGI z asgshopu są zdecydowanie lepsze od tych od krakmanskich. ACM nie zawsze podają,natomiast magi od Stara podają w replikach PJ,CA i G&P. Quote Link to post Share on other sites
Poniatkys Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 W moim odczuciu w niczym lepsze nie były, chociaż może coś w tej kwestii się pozmieniało w ciągu roku. Quote Link to post Share on other sites
kojlak Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Używałem 2 sztuk tych magów w G36 JG (oczywiście modyfikacja M4) na kulkach PJ 0.25g i niestety zacięcia, puste strzały, podawanie po 2-3 kulki były normą. Zwiększyłem docisk sprężyny i nie przyniosło to znacznej poprawy. Dodam, że magi trzeba było w odpowiednich miejscach dopiłować, bo nie chciały wejść w gniazdo giety. Magi kupione w taiwangun. ***Jeśli chcecie zdjęcia z piłowania, to mogę zapodać. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 A na innych kulkach testowałeś niż PJ ? Quote Link to post Share on other sites
gregoszcz Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Cóż to, nikt ich nie używa, po za kolegami powyżej? Trochę odświeżę temat. Kupiłem ich ostatnio 10 szt, bo tanie były (23zł/szt). Po małym przesmarowaniu na kulasach G&G hulają, podają kulki do ostatniej 0,25, czy to 0,30, a na Guarder'ach 0,2 się tną. Czyżby Guarder się tak spsioczył? Może. Pozdrawiam Shrek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts