roter1980 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Witam, posiadam m4a1 jg(chyba jg) Nie wiem którym jestem wlaścicielem, kupiłem używkę na allegro. Replika ma wymienioną lufę na precyzyjną. I wszystko było ok na 3 strzelankach do czasu aż nie zaczęła sama z siebie pluć kulkami. Na semi lecą 2-3 kulki na odległość 10-15m, auto porażka- co 10ta kulka doleci 30 m. Co może być powodem? Próbowałem użyć nowych magów to samo. Czy problem leży w komorze hop up? Gear box chodzi raczej bez zarzutu. Czy może ktoś na śląsku zajrzeć do niej? Bo nawet jeśli mi podpowiecie co trzeba zrobić to i tak sam za to się nie zabiorę. Mieszkam w Piekarach Śląskich. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Wyciągnij komorę i sprawdź czy wszystko wygląda ok. Dystanser na miejscu i czy gumka nie pękła. Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Noo jak gumka pękła to pozamiatane :hahaha: :icon_biggrin: Sorki za OT :P Edited May 2, 2012 by HeeL Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ja osobiście mogę polecić Lukire. Mieszka na granicy Bytom/Radzionków. Jeśli to tylko wina gumki/komory/lufy to serwis wyniesie Cię jakieś 20 zł, jeśli gb to 80 zł. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts