Z4JCV Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Mam niesamowity problem z dostaniem bojówek w jakimkolwiek camo. Z jakiego powodu?? Nietypowe wymiary -.- Jako że bozia mi wzrostu nie pożałowała mam odpowiednio długie nogi a jestem szczupły -.- Dokładnie 92 cm w pasie i 122 cm nogawka cała. Jeśli ktoś wie gdzie można dostać spodnie które będą na mnie pasować ogromnie proszę o info. Jedyne co znalazłem do tej pory to nieśmiertelne moro! Nie do zajechania :) Ale chętnie pobiegałbym w marpacie/multicamie czymkolwiek -.- Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 Miwo L. uszyło kiedyś mundur dla Gortata. Może dla Ciebie też coś uszyją ;) Quote Link to post Share on other sites
Z4JCV Posted May 6, 2012 Author Report Share Posted May 6, 2012 Bardzo zabawne naprawdę :) Ale ja naprawdę mam problem a szycie na wymiar wyniosło by więcej niż weekend w las vegas. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Bardzo zabawne naprawdę :) Ale ja naprawdę mam problem a szycie na wymiar wyniosło by więcej niż weekend w las vegas. Ja mówię poważnie,nie widziałem w tym nic śmiesznego. Poinformowałem Cię o pewnym fakcie. Chcesz mieć coś w kamuflażu to możesz albo polować na duże rozmiary marpata np. (http://www.gunsmokearmyshop.pl/ lub allegro) ,albo zwrócić się do Miwo lub Currahee żeby Ci uszyli mundur w większym rozmiarze. Helikon ma niby w swojej ofercie większe rozmiary,ale jeszcze nie spotkałem się ze sklepem ,który by oferował w tych większych rozmiarach spodnie (czyli LONG). Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 W jego przypadku to raczej XLong ;) W komisie teraz jest cały komplet nowy w MC na kontrakcie w rozmiarze M-XL. W sam raz na Twoje gabaryty. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 (edited) No faktycznie,te Long to tylko na 116cm :P Jak coś to te spodnie UTP Helikona są dostępne w takiej dużej rozmiarówce właśnie http://www.e-militaria.pl/c-21_124/spodnie-bojowki i jeszcze te CPU chyba też. Edited May 6, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts