Giersu Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Ależ to nie jest kwestia nieszanowania decyzji, czy wmawiania, co jest dla Ciebie lepsze. Po prostu wiemy, o czym mówimy - nie na zasadzie teoretyzowania, tylko doświadczeń własnych. A idźże sobie do dej podoficerskiej i obyśmy to my ze Szczepem się mylili. Link to post Share on other sites
Brymer Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 .Trafisz na stołówke wojskową albo do innej fascynującej roboty. . tia jak jesteś w miarę ładna to będziesz np. mogła trzymać mikrofon przed ważnymi osobistościami na różnych imprezach... a jak masz śmieszne nazwisko to cała szkoła będzie sie z Ciebie śmiała na promocji... Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 po pierwsze dlaczego nie potraficie uszanowac mojej decyzji :? jesli nawet dostane w dupe to moja sprawa(...) po trzecie naprawde przyjemna rozmowa polegajaca na jakiejs dyskryminacji plciowej :? ja szanuje i chwale ją nawet (decyzje jak i Ciebie) dyskryminuje tylko osoby niedorozwinięte pojawiające się na forum oraz osoby bez minimum dobrej woli. A pozatym jestem przeciw rupnouprawnieniu kobiet z mężczyznami bo: - nie chce przez 9 miesiecy rezygnować z piwa w czasie ciąży - nie chce krwawic przez n dni w miesiącu - chce pomóc koleżance nieść ciężki plecak - chce być szarmanckim gentelmanem Link to post Share on other sites
Giersu Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 chce być szarmanckim gentelmanem Daleka droga przed monsieur ;o) Link to post Share on other sites
Foka Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ja tam jestem przeciwko pełnemu równouprawnieniu w woju. Jaki % kobiet będzie w stanie zrobic ze mną coś takiego? (to nie ja jestem na fotce :)) Link to post Share on other sites
Recommended Posts