Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

g36 (cm.003) gf a tg

Recommended Posts

Planuję w najbliższym czasie kupno cm.003, pomijając już ciągły brak w magazynach zaciekawiła mnie różnica w opisach na taiwangun i gunfire oraz różnica w cenie - na gunfire jest promocja a jest prawie 50zł droższy.

Na taiwangun podane jest, że wykonana jest z Materiał: nylon/aluminium/stal Waga: 3130 g Długość: 505/720 mm Długość lufy wew (mm): 270 mm

z kolei na gunfire pisze Wykonanie: ABS + metal Waga: 3000 g Długość repliki [mm]: 725 / 510 Długość lufy wewnętrznej [mm]: 265

Czy to ta sama broń, czy na taiwangun'ie, jest jakaś nowsza wersja ?

Planuję od razu dać do wstawienia gumkę hu, jaka nada się najlepiej do tej broni ?

Ta gumą jest do 500fps +.poniżej kręci bardzo przeciętnie.Miałem ją w 3 replikach,ale dopiero w kwa 500fps podkręcała cudnie.Ja na twoim miejscu dokupiłbym zielonego g&g i sam sobie go wymienił.Przy okazji zrobił bym teflon fixa.Gwarancji nie stracisz,a efekt będzie wiele lepszy.

Edited by nicknitro

Ja chcĘ kupić wszystko w jednym sklepie, jeżeli będę gumkę brał osobno to wyjdzie mnie 50zł z dostawą a jeszcze będę musiał replikĘ na wejściu rozkręcać, a po co ?

W gunfire jest przezroczysta guardera, ale czy któraś z tych się nada LINK ?

Na tg chcę od razu wsiąść lipo i ładowarkę, poza tym replika jest tam tańsza i jest lepszy serwis. Tamta gumka jest od 130m/s i więcej a 130/ms to dokładnie 426FPS na kulkach 0,20 i 381FPS na 0,25 więc nie wiem skąd to 500+, ale mimo wszystko faktycznie replika trochę za słaba na to.

Edited by arend

Ja chcĘ kupić wszystko w jednym sklepie, jeżeli będę gumkę brał osobno to wyjdzie mnie 50zł z dostawą a jeszcze będę musiał replikĘ na wejściu rozkręcać, a po co ?

W gunfire jest przezroczysta guardera, ale czy któraś z tych się nada LINK ?

Na tg chcę od razu wsiąść lipo i ładowarkę, poza tym replika jest tam tańsza i jest lepszy serwis. Tamta gumka jest od 130m/s i więcej a 130/ms to dokładnie 426FPS na kulkach 0,20 i 381FPS na 0,25 więc nie wiem skąd to 500+, ale mimo wszystko faktycznie replika trochę za słaba na to.

W GF są gumki Systemy bodajże, też są dobre.