kamilll3 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Planuję w najbliższym czasie kupno cm.003, pomijając już ciągły brak w magazynach zaciekawiła mnie różnica w opisach na taiwangun i gunfire oraz różnica w cenie - na gunfire jest promocja a jest prawie 50zł droższy. Na taiwangun podane jest, że wykonana jest z Materiał: nylon/aluminium/stal Waga: 3130 g Długość: 505/720 mm Długość lufy wew (mm): 270 mm z kolei na gunfire pisze Wykonanie: ABS + metal Waga: 3000 g Długość repliki [mm]: 725 / 510 Długość lufy wewnętrznej [mm]: 265 Czy to ta sama broń, czy na taiwangun'ie, jest jakaś nowsza wersja ? Planuję od razu dać do wstawienia gumkę hu, jaka nada się najlepiej do tej broni ? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Tak,to to samo. Guarder przeźroczysty,G&G zielona. Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 (edited) G&G zielonej nie ma ani na tg ani gf a przezroczysta jest tylko na gunfire. Wezmę tę gumkę bo jest najlepsza z dostępnych na tg LINK. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Ta gumą jest do 500fps +.poniżej kręci bardzo przeciętnie.Miałem ją w 3 replikach,ale dopiero w kwa 500fps podkręcała cudnie.Ja na twoim miejscu dokupiłbym zielonego g&g i sam sobie go wymienił.Przy okazji zrobił bym teflon fixa.Gwarancji nie stracisz,a efekt będzie wiele lepszy. Edited May 14, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Ja chcĘ kupić wszystko w jednym sklepie, jeżeli będę gumkę brał osobno to wyjdzie mnie 50zł z dostawą a jeszcze będę musiał replikĘ na wejściu rozkręcać, a po co ? W gunfire jest przezroczysta guardera, ale czy któraś z tych się nada LINK ? Na tg chcę od razu wsiąść lipo i ładowarkę, poza tym replika jest tam tańsza i jest lepszy serwis. Tamta gumka jest od 130m/s i więcej a 130/ms to dokładnie 426FPS na kulkach 0,20 i 381FPS na 0,25 więc nie wiem skąd to 500+, ale mimo wszystko faktycznie replika trochę za słaba na to. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ja chcĘ kupić wszystko w jednym sklepie, jeżeli będę gumkę brał osobno to wyjdzie mnie 50zł z dostawą a jeszcze będę musiał replikĘ na wejściu rozkręcać, a po co ? W gunfire jest przezroczysta guardera, ale czy któraś z tych się nada LINK ? Na tg chcę od razu wsiąść lipo i ładowarkę, poza tym replika jest tam tańsza i jest lepszy serwis. Tamta gumka jest od 130m/s i więcej a 130/ms to dokładnie 426FPS na kulkach 0,20 i 381FPS na 0,25 więc nie wiem skąd to 500+, ale mimo wszystko faktycznie replika trochę za słaba na to. W GF są gumki Systemy bodajże, też są dobre. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Mówimy Ci. G&G zielona,albo guarder przeźroczysty,ewentualnie Systema,ale wtedy musisz pamiętać o zrobieniu sobie dystansera jeszcze. Wymiana gumki w g36 jest opisana na stronie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts