michalus1992 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Witam, jak w temacie co sądzicie o tych goglach ? http://www.airsoftgi.com/product_info.php?products_id=3268 Opinie, wytrzymałość, parowanie, kształt itd Ktoś posiada ? Używa ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Jeżeli Ci to pomoże to powiem,że wytrzymałość jest taka jak w innych goglach firmy Revision,ponoć mniej parują dzięki tym dziurkom u góry i na dole w oprawce (widziałem na filmiku ,gdzie koleś pokazywał to właśnie). Kształt to chyba widzisz jaki jest. Na youtube jest pełno filmików o tych goglach. Quote Link to post Share on other sites
michalus1992 Posted May 14, 2012 Author Report Share Posted May 14, 2012 Po filmikach wnioskuję że się nadają ( jeśli nie bardzo to mnie poprawcie ). Przemawia do mnie wytrzymałość szkieł na ostrzał z broni ostrej ( śrutówka ). Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts