Tequr Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Witam! Ostatnio z kolegami wpadłem na pomysł żeby zacząć bawić się w ASG. Jednak nie mogę się zdecydować na nic. Ostatnio myślałem o karabinie snajperskim ale poradniki na tym forum zawarte szybko mi to z głowy wybiły (za co autorowi dziękuje). Tak więc: czy ktoś może polecić jakąś DOBRĄ i w miarę możliwości tanią strzelbę? Byłbym wdzięczny za odnośniki :wink: Pozdrawiam, Tequr. Link to post Share on other sites
Powała Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 To mi się podoba, przynajmniej jeden "myślący"! :maniak_OK: Kup M47, odkręć te nieprzydatne gadżety i śmiało zaczynaj przygodę z ASG. Jeśli możesz liczyć na nieco większą "kasę" i poczekać na dostawę, polecam Remingtona. Link to post Share on other sites
Tequr Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Raczej sobie poczekam na Remingtona. Dzięki za pomoc. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 Jeszcze może powróci shotgun AGMa (M003, jest o nim obszerny materiał na forum). Jest lepszy od M47, w podobnej cenie. Tylko rzadko jest dostępny. Link to post Share on other sites
Recommended Posts