dade Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Witam, Chciałbym zakupić sobie taką replikę http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-881-Snow-Wolf-M99-Sniper-Set.html. Mam pytania co do niej, ponieważ nie chcę się rozczarować. Chciałbym dowiedzieć się, jakie ta replika ma wady i zalety. Czy lepiej wymienić w niej lunetę, czy na pierwszy rok zostawić sobie tą lunetę, a potem kupić lepszą? Biegałem już trochę z Elektrykiem Mp5, ale gdy postrzelałem kilka strzelanek ze karabinu snajperskiego mojego kolegi, bardzo mi się to spodobało. Mam już boczniaka Berettę M190 GBB. Ile kosztowałby mnie kamuflaż? Dziękuję z góry i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
SzerMacius Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 O replice się nie wypowiem, ale sklep airsoftxtreme stanowczo odradzam ! Sprawdź czy ta replika będzie w polecanych sklepach (Gunfire, Taiwangun, Specshop itp.). Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Widziałem kamuflaże po 250 zł na Allegro. Ale nie wiem czy są dobre czy to po prostu jakieś podróby. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 (edited) @SzerMacius Znalazłem na gunfire http://gunfire.pl/product-pol-1152196448-Replika-karabinu-snajperskiego-SW-01-TAN.html. Jest droższy + nie ma lunety i "piaskowy" kolor. na taiwangun nie ma. i na specshopie jest po 200zł drożej :/. http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=8120&name=Snow_Wolf_-_M99_-_Sniper_Set Edited May 20, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Kamuflaż (ghillie suit) robi się własnoręcznie na bazie kombinezonu, naszywając na niego siatkę i oplatając ją farbowanymi sznurkami (najprościej z worków jutowych). Do tego wplata się jeszcze trawę, gałązki i mamy świetne maskowanie. Gdzieś był cały temat o GS. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 A gdzie tu mowa o ghillie suit?! :zastanawia: Snow wolfa odradzam, tego nawet repliką nie da się nazwać. Ja miałem m24 od SW i jakieś 95% czasu była na serwisie. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jest też mowa o maskowaniu, a wykonanie własnoręczne jest tańsze i lepsze. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jak chcesz być snajperem, to w ramach testu na wytrwałość zrób sobie maskowanie ;) Niestety, największą zaletą tego Barretta (albo wadą-jak kto woli) jest wygląd. W tej cenie dorwiesz znacznie lepsze bazy pod snajperkę. Quote Link to post Share on other sites
dade Posted May 19, 2012 Author Report Share Posted May 19, 2012 @Dziećka, to może pomożesz mi coś znaleźć, bo właśnie szukałem, szukałem no i to mi się wydawało najlepsze. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 19, 2012 Report Share Posted May 19, 2012 (edited) Szukaj w dziale Karabinów wyborowych. Jeśli masz dużo kasy to najlepszym rozwiązaniem będzie VSR (stock kosztuje ok. 600-1000 w zależności od wersji sprowadzany z RedWolfa). A z gazowych to SAR 10. Edited May 19, 2012 by Dziećka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts