Maciejko91 Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Witam:) Ma ktoś może tego walthera i jest w stanie powiedziec mi jak zamontowac do niego smycz? W oryginale wybija sie pin w rekojesci, zas tutaj takowego nie ma i mam klopot;/ Dzieki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 W oryginale jest przelotka a nie wybija się pina o ile pamiętam? Ale głowy nie dam, muszę zerknąć. Quote Link to post Share on other sites
Maciejko91 Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Pytanienie dotyczy montowania w oryginale tylko w ww replice:) Quote Link to post Share on other sites
Tytanik Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Ponawiam pytanie, gdyż przydała by się takowa informacja. ;) Quote Link to post Share on other sites
mircq Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Witam Ja zrobiłem to w taki sposób że przez okienko w klapce zakrywającęj kapsułe przełożyłem tasiemke czarną i zaczepiłem ją za kawał plastiku między pokrętłem kapsuły a klapką .Trzyma się świetnie .Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts