Kantek Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Poszukuje tłumika, który będzie spełniał następujące wymagania: - w miarę krótki - tłumi - QD - lekki - w miarę wygląda Wstępnie zainteresowałem się tym: http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/tlumiki-dzwieku/zestaw-tlumika-typ-acc-122mm-black-acm.html Ale podejrzewam, że nie będzie za bardzo tłumił :) Tłumik będzie zamontowany na MP5, ok 340fps. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Moja propozycja. -Tłumi-może nie jest najlepszy pod tym względem. -Niestety nie jest "w miarę krótki" -Jest QD -Jest lekki -Za to wygląda idealnie:) Jest drogi:F Klik! Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 17, 2012 Author Report Share Posted May 17, 2012 (edited) No właśnie - drogi. Też o nim myślałem. Edited May 17, 2012 by Kantek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts