Lolstrike Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Witam, jak się sprawuje gietka z tego linku http://gunfire.pl/product-pol-1152197348-Replika-karabinka-H-K-G36V-AEG-DE-.html ? 1. Elektryczny blowback bardzo skraca żywotność baterii? 2. Jakiej jakości jest luneta i kolimator? 3. Czy posiada ona dolne szyny RIS na zamontowanie rączki(ze zdjęć nie bardzo da się wywnioskować)? 4. Jak z dwójnogiem, jakaś tandeta która się złamie? 5. Jakie osiągi na stocku? 6.Replika posiada zmodyfikowany gearbox v3, czy wiąże się to z jakimiś wadami? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 To rebrandowany Ares, możesz poczytać tematy o jego G36. Ogólnie mówiąc są to najładniejsze repliki G36. Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Nie ma dolnej szyny na rączkę. Quote Link to post Share on other sites
Christophy Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 @Hary Bo to G36 a nie G36C/K. Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 @Christophy Odpowiadałem na pytanie autora. Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) Jako ,że jestem świeżo upieczonym posiadaczem wersji K, na te pytanie , które mogę odpowiedzieć odpowiadam: 1)Mam LiPo 7,4 2400mah po jednej strzelance na lowach/midach wywalone jakieś 700-800 kulek napięcie na celi spadło do 3,8V -na mojej innej stockowej replice spada zazwyczaj do 4,0V - 3,95V, więc jest troszkę bardziej prądożerna. 2)Mam tylko lunetę , jest dobrej jakości -dobre światło , jednak denerwujące jest to ,że trzeba oko bardzo zbliżyć ,żeby coś przez nią widzieć 3)G36V nie ma , moja KV także nie ma - mało tego nie ma "dziurek" żeby zamontować szyny. 4) Nie posiadam niestety. 5)Z miejsca do wywalenia gumka i dystanser, przed wymianą -zasięg +/- 40m, ewidentnie dystanser nie podkręcał wystarczająco , po wymiamie 50-55m , powtarzalność ok.Ale generalnie żadne cuda :) 6)Wycięcie w górnej części na EBB, patent z możliwością wymiany sprężyny bez rozkręcania GB,reszta jak zwykła v3 ,generalnie wygląda bardzo solidnie. Edited May 17, 2012 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
Lolstrike Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Dzięki za pomoc. Żeby nie zakładać drugiego tematu to zapytam tutaj. Czy to http://www.taiwangun.com/pistolety-gazowe/replika-m9-vertec-full-metal-gas-blow-back-pistol-kjw.html i to http://www.asg.com.pl/Beretta_M9_Full_Metal_KJW,p,74.php to jest to samo wnętrze i tylko inne body czy jednak różni się czymś jeszcze? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 (edited) 6)Wycięcie w górnej części na EBB, patent z możliwością wymiany sprężyny bez rozkręcania GB,reszta jak zwykła v3 ,generalnie wygląda bardzo solidnie. Jeszcze chyba zwalniacz AR podczepiony pod bolt-catcha, nie? W wersji bez EBB na pewno jest. Edited May 18, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts