Guest zehn Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Witam Co sądzicie o tej replice i magu oraz kaburze. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ta replika to Beretta STTi rebrandowana przez ASG, dużo taniej dostaniesz ją na taiwangun.com. Magazynek jest do beretty sprężynowej. Kabura Mil-teca jest słaba, ale na początek wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Miałem tą replike ponad 2 lata aż ją sprzedałem. Jej największa wada to IMHO waga, no i jeżeli dba się o magazynki to posłuży. Quote Link to post Share on other sites
Guest zehn Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 A o tych replikach to i to2. I cy ten mag bedzie pasował ?? Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Stary,to magazynek od Socoma... To raczej ten: http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-gazowe/magazynek-do-repliki-m9-ze-stalym-zamkiem.html Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ten magazynek nie pasuje na pewno. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_100&products_id=9767&name=ASG_-_Magazynek_Beretta_92F_-_Green_Gas Ten pasuje. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Ta replika to Beretta STTi rebrandowana przez ASG, dużo taniej dostaniesz ją na taiwangun.com. Magazynek jest do beretty sprężynowej. Kabura Mil-teca jest słaba, ale na początek wystarczy. Nie do końca... "Zamek jest ruchomy i może służyc do przeładowania broni." W STTi z TaiwanGuna zamek jest stały. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Faktycznie, jest drobna różnica, jednak nadal nie ma blow backa, więc jak dla mnie to zbędny bajer. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts