rysieku070 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Cześć potrzebuję jakiejs pomocy w kupnie nowej kamizelki, problem jest taki że jestem wysoki (194cm) i mając na sobie reactora lub fsbe, to wygląda to jak śliniaczek... Możecie doradzić jakąś większa kamizelkę na taki wzrost? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 A nie mogą być pasoszelki? Jeśli musi być kamizelka to może być np. K.93 specops, taniej tactical mesh vest condora. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Po prostu weź większy rozmiar, L/XL i mocno opuść szelki, wtedy przeciętny plate carrier, czy zintegrowana powinien pasować. Szerokie pasoszelki też będą dobre. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Swego czasu używałem Cirasa od ACM z maksymalnie opuszczonymi pasami na ramionach.Do tego pas i wyglądało bdb. Teraz mam szytego u jednego z krawców MBSS w rozmiarze XL i jest bdb. Pisz do forumowych krawców. Quote Link to post Share on other sites
3siek Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Mam 199cm wzrostu i używam kamizelki KS-12 z Miwo-Military DOKŁADNIE TEJ Jest regulowana, więc dopasowałem sobie ją do siebie i wydaje mi się że jest okej. Nie wiem czy wszystko dobrze widać no i czy każdy ma takie odczucie jak ja, że wygląda to nieźle. Wracając do tematu, jeżeli ta kamizelka jest dla Ciebie za droga to sądzę, że każda inna kamizelka REGULOWANA jest dobra. Ja chodziłem najpierw w Patternie 83. średnio polecam, aczkolwiek wyglądała nie najgorzej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts