Pioterer Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Chciałbym zakupić moją pierwszą elektryczną broń ASG jak patrzyłem na tanie militaria to były bronie do 112 zł, chciałbym abyście mi podali jakąś tanią replike do 120 zł mało wiem, bo nie zarabiam a ni nic a chce zacząć zabawe z ASG i nie wiem czy potem mi się to nie znudzi. Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 (edited) Elektryka z plastikowym GB nie bierz, zaraz się rozpadnie po kupnie, poza tym dalej tym rzucisz niż strzelisz. Najtańszy pełnowymiarowy AEG to CM 0.28 za około 340 zł. Poniżej 200 zł polecany jest CM 0.30, jednak ze względu na małą ilość fps nie będzie on zbytnio skuteczny w lesie. W tej cenie lepsza będzie pompka, np. M47 DE (gunfire.pl). Edited May 26, 2012 by Helikon Quote Link to post Share on other sites
NooBSaiboT Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 Powiem jak dużo ludzi na tym forum Ci powie. Za 120zl aega nie kupisz żadnego wątpie nawet czy z plastikowym GB dostaniesz. Shotgun na początek jest idealny lub tani gaziak beretta itp. Poza tym poczytaj na forum co i jak bo średnio raz na dzień jest taki temat jak ty założyłeś zakładany co chwila więc szukaj a znajdziesz, nowy jesteś ale dasz radę ;p. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Tak, jak Ci radził @Helikon kup M47. Bardzo wielu Maniaków ASG od niej zaczynało, ja też jej używałem. To jedyna sensowna replika w Twoim budżecie. Do tego kulki w zupełności wystarczą. Pamiętaj o okularach, to podstawa!!! Quote Link to post Share on other sites
Pioterer Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Mogli byście podać do niego linka? Quote Link to post Share on other sites
ST1TCH Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 Powała się pofatygował i podał trzy linki a tobie, nie chce się nawet ich kliknąć... Quote Link to post Share on other sites
Pioterer Posted May 27, 2012 Author Report Share Posted May 27, 2012 Sory nie widziałałem ale dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
przempy Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Radziłbym Ci zainwestować w coś lepszego (oczywiście jeśli jesteś 100 % pewien, że chcesz się w to bawić). Tak ok . 550 zł wystarczy na porządna replikę umundurowanie, ochronę oczu i kulki. Ale jeśli nie jesteś pewien, to na twoim miejscu kupiłbym broń do 200 zł, a na całość przeznaczył 230 zł, ale to nie jest to co lepszy karabinek. Quote Link to post Share on other sites
DAWIDEK_OTWOCK Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 A ja ci polecam taką pompkę... Ja od niej zaczynałem i nawet elektryków kosiłem :) http://www.taiwangun.com/shotguny/shotgun-long-003-agm.html Quote Link to post Share on other sites
simi225 Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 A ja ci polecam taką pompkę... Ja od niej zaczynałem i nawet elektryków kosiłem :icon_smile: http://www.taiwangun...ng-003-agm.html Spoko raczej elektryki cię kosiły niemiłosiernie wątpie czy z repliki shotguna za 60 zł skosiłbyś kogoś z chociażby cm.028 , chyba ,że twoi koledzy mają pseudo elektryki z Allegro. Quote Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 Jeszcze zależy jakie Ci elektrycy mieli repliki. Shotgun nawet z CM 0.28 ma niewielkie szanse w otwartej walce. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted August 22, 2012 Report Share Posted August 22, 2012 A ja ci polecam taką pompkę... Ja od niej zaczynałem i nawet elektryków kosiłem :icon_smile: http://www.taiwangun...ng-003-agm.html Przestań już odkopywać tematy. Raport poleciał. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts