Gruszkin Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Witam Chciałbym zakupić baterię do mojej repliki. Jednak LiPo bezwzględnie odpada ( za duże koszta ). Ale znalazłem takie coś: http://www.machinegun.pl/sklep/product_info.php?cPath=51_85&products_id=174 Nie mogę nigdzie znaleźć choć strzępka informacji o tej baterii. Ktoś wie może czy będzie dobra, a może polecicie mi lepszą? Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 (edited) Masz ładowarkę? Za tę cenę możesz mieć 10x lepsze LiPo. Edited May 29, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Ładowarkę mam mikroprocesorową ale nie do LiPo, a na Imaxa B6 mnie po prostu nie stać. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Ładowarkę mam mikroprocesorową ale nie do LiPo, a na Imaxa B6 mnie po prostu nie stać. Lipo da się też naładować specjalną ładowarką do Lipo, która kosztuje miej, niż Imax B6. Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Podobno nie warto, bo są tandetne. Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Na dłuższą metę, lepiej zainwestować w LiPo. Sam miałem chyba ze 6 baterii nimh/nicd zanim zainwestowałem w LiPo. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Podobno nie warto, bo są tandetne. Bo nie warto. Warto za to dozbierać do Imaxa, potem kupić Lipo. Będziesz ładował kumplom batki i zdzierał od nich kasę za ładowanie, więc kasa się zwróci, albo możesz się z jakimiś kolegami złożyć na ładowarkę. Quote Link to post Share on other sites
Gruszkin Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 Pomyślałem i chyba złoże się z kolegami i weźmiemy Imaxa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts