ravkill Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Witam, Zainteresowany jestem takim czymś: http://gunfire.pl/product-pol-1152195626-TCI-Tactical-PTT-Military-Standard-Version-MOTOROLA.html tyle, że z opisu wynika, że: Kolejny wariant z oferty Z Tactical z zakresu komponentów sprzętu łączności radiowej. Model ten posiada sprężynowy zacisk z rzepem służący do przyczepienia lub odczepienia modułu. Moduł typu TCI PTT z wtykiem standardu Motorola. Moduł jest przeznaczony do współpracy z zestawami słuchawkowymi Bowman, Swimmer itp. A na obrazku, widać, że a) posiada wtyk "motorola" b) posiada słuchawkę i chyba mikrofon To wiec "jak może współpracować z z zestawami słuchawkowymi Bowman, Swimmer itp"... Więc, wg mnie, do korzystania z tego ustrojstwa, potrzeba tylko pmr typu motorola... Nie mam racji? Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 To jest tylko PTT, czyli bez słuchawki i mikrofonu, musisz jeszcze dokupić słuchawki z mikrofonem. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 To duże okrągłe to przycisk, ten krótszy kabel to wtyk żeński do podczepienia headsetu :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts