Pan Talon Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Interesuje mnie nabycie metalowego zamka do deagla marui. Pamiętam że jak go kupowąłem 3-4lata temu moze więcej to był on na stanie w paru sklepach. Dzisiaj nei widze w żadnym, ale może jestem ślepy :o ? Wogoel bardoz mało informacji o tej replice a sprzęt naprawde fajny o ile nie pęknie nam zamek... Moze ktoś robi cąłe konwersje metalowe razem z chwytem? Będę kasował ostrzegam! pj Edited June 4, 2012 by pidzejfat Link to post Share on other sites
Nessoin Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Tutaj masz dostępny metalowy zamek i chwyt: http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_detail1.php?search_From=searchItem&item=GD-ACC-DE5005BK&search=special&rs=desert%20eagle&catid=&cat= Link to post Share on other sites
Pan Talon Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Woie ktoś ile kosztowała by wysyłka z teog sklepu i ile cza czekać? Nie ma stalowych konwersji? Ta jest aluminiowa... Jeszcze 1 i jeszcze raz! :bialaflaga: pj Edited June 4, 2012 by pidzejfat Link to post Share on other sites
Nessoin Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Wydaje mi się, że do tego pistoletu nie ma stalowej konwersji. Na przesyłkę będziesz czekać przez około 2 tygodnie. Przy składaniu zamówienia powinna Ci się wyświetlić cena wysyłki. Nie zapomnij, że do ceny produktu musisz doliczyć vat i cło. Link to post Share on other sites
Recommended Posts