exdij Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Jaka sprężyna uciągnie na tym gearboxie i jaki do tego dobrać silnik, żeby w to jeszcze chodziło przy lipo 11.1 i się od razu nie posypało, a drugie pytanie to czy się to opłaca kupić w tej promocji czy tuningować swój gearbox? Gearbox Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Proszę moda o usunięcie tego tego temacu za łamanie regulaminu forum. Quote Link to post Share on other sites
exdij Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Proszę moda o usunięcie tego tego temacu za łamanie regulaminu forum. Widzę, że nie tylko ja nie znam zasad forum cytuję: "- do zgłaszania niewłaściwych treści, off-topiców, wyczerpanych tematów itp służy przycisk "raportuj" znajdujący się pod każdym postem. Zamieszczanie postów o ogólnej wymowie "czy jest z nami moderator", "niech admini coś z tym zrobią", "wywalcie to", oraz zamieszczenia grafik o podobnym wydźwięku, może skutkować ostrzeżeniem, a następnie blokadą konta;" To fakt, że wątek umieściłem w złym miejscu, ale wydaje mi się ze można go przenieść do odpowiedniego działu. Edited May 31, 2012 by exdij Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 A co już masz? Jaki masz GB, jakie zębaki, tłok itd.? Miałem SRC i nigdy go nikomu nie polecę. Quote Link to post Share on other sites
exdij Posted May 31, 2012 Author Report Share Posted May 31, 2012 A co już masz? Jaki masz GB, jakie zębaki, tłok itd.? Miałem SRC i nigdy go nikomu nie polecę. Jg spring 120 i konieczność wymiany tłoku i prowdnicy sprężyny, a czemu odradzasz src? Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Chińska kultura pracy, słaby tłok, równie słabe zębatki (słabsze od wszelakich XYZ/XYT po 30zł) i GB wcale nie jest mocniejszy niż w cm028. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts