Crakk Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Witam!, szukałem różne rodzaje M4, ale nie mogę znaleźć mi dogodnego (nie wiem na co uważać itd.), a nie chce kupić szajsu. Cena do jakiej będę dysponować to 2000zł, proszę o jakieś linki, które polecacie itd. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 (edited) Noo to słabo szukałeś.Na start kup coś ze stajni KWA.Są pancerne,nie do zajechania,i dopóki sam w niej grzebać nie będziesz nic się nie popsuje.Dodatkowo 400fps na pokładzie,dobra lufa w stocku.Czego chcieć więcej ^^.Do tego kup baterię,ładowarkę,OKULARY ATESTOWE!,mundur,magazynki i możesz iść w pole :) .Ewentualnie możesz jeszcze wymienić przy zakupie gumkę hop-up na jakąś sylikonową(polecane są zielona g&g,przezroczysty guarder,czarna systema). Edited May 31, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted May 31, 2012 Report Share Posted May 31, 2012 Przy tej cenie możesz myśleć już o emkach G&P, według mnie najładniejsze i najlepiej wykonane. Nie mają takich bebechów jak KWA, ale są lepiej wykonane. Też dobrze się je tuninguje, ale sp150 tak łatwo nie wsadzisz. Przy tym, budżecie masz duży wybór. Quote Link to post Share on other sites
Crakk Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 I zapomniałem napisać, że szukam czegoś w gazowych. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 No to szukaj Tanio Koba. Quote Link to post Share on other sites
Crakk Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Ale napisałem w pierwszym poście, że proszę o jakieś linki do broni, które polecacie, bo kupić byle co jest łatwo, a to nie jest 100zł, że kupie byle co. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ale napisałem w pierwszym poście, że proszę o jakieś linki do broni, które polecacie, bo kupić byle co jest łatwo, a to nie jest 100zł, że kupie byle co. Podali Ci nazwy firm,może jeszcze zamówić za Ciebie mają? Jest jeszcze Westarn Arms, VFC,KWA też robi gazowe emki. http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/product_brand.php?cat=76 Quote Link to post Share on other sites
Crakk Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 (edited) A co myślicie o tej? http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-gbb/karabiny/a-w-s-s-we-m4-gbb-type-with-open-bolt-system-black.html i czy przedni uchwyt jest wymienny. Edited June 1, 2012 by Crakk Quote Link to post Share on other sites
Crusader Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Nie dość,że niedostępne to do tego gówniane! Quote Link to post Share on other sites
Crakk Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 Po to napisałem temat! Nie chce kupić jakiegoś szajsu dlatego zwracam się o pomoc do was! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Ciężko wpisać Tanio Koba w Googlach? http://www.military.pl/kjw-tanio-koba-m4-a1-gas-blowback-rifle-metal_9416t.html Edited June 2, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Crakk Posted June 1, 2012 Author Report Share Posted June 1, 2012 O i dziękuję. Szkoda, że tutaj nie można punktów reputacji dawać. Do zamknięcia. :) Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 No jasne, bo lepiej poczekać na link... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts