Krzok90 Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Szukałem na forum ale nieznalazłem odpowiedzi na moje pytanie więc zakładam nowy wątek. Która replika jest lepsza??? Czy czymkolwiek się różnią??? 1. http://gunfire.pl/product-pol-1152191260-Replika-pistoletu-Colt-M1911-ver-A.html 2. http://gunfire.pl/product-pol-1152193735-1911-MEU-STYLE-FULL-METAL-BLOWBACK.html 3. http://gunfire.pl/product-pol-1152193735-1 Pierwszy i trzeci to ten sam??? Edited June 1, 2012 by Krzok90 Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Z tego co pamiętam To WE sypie się na potęgę. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 To źle pamiętasz. Niczym się nie różnią,ale wolałbym abyś przeczytał o nich opinie.Jedni chwalą drudzy narzekają że nie działają.Jeśli interesują cię tylko colty to polecam Ci 3 generację Bella (EG-723) albo colta TM ale to już większy wydatek. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Ja miałem 1911 meu od army.Na mechanizm narzekać nie mogłem,wręcz byłem zadowolony,ale z zewnątrz wymagała trochę podpicowania(nadlewy w dziurach spustu,klekotająca się lufa usztywniona teflonem,uwidocznienie oznaczeń springfield armory).Poza tym całkiem dobra klamka. Edited June 1, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Ja miałem 1911 meu od army. Ja mam i też narzekać nie mogę ale w tym przedziale cenowym ma nowego colta bella +gg. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 (edited) Ja mam i też narzekać nie mogę ale w tym przedziale cenowym ma nowego colta bella +gg. Po pierwsze znajdź mi dostępnego Colta od bell. Kolega kupił jakoś 3 miechy temu bellowskiego Colta i ma małe problemy z nim,mianowice full auto. Edited June 1, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 To źle pamiętasz. Nie, to Ty źle pamiętasz. Albo nie tyle źle pamiętasz co mówisz o czymś o czym nie masz najbledszego pojęcia. Klamki WE to najbardziej awaryjne repliki jakie przewijają mi się przez serwis. Ostatnio nawet nie wszystkie WE biorę. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 @Krzok90, interesują Cię wyłącznie Colty? Quote Link to post Share on other sites
Krzok90 Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 Colt i podobne. Chyba że mi się coś spodoba. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Nie, to Ty źle pamiętasz. Albo nie tyle źle pamiętasz co mówisz o czymś o czym nie masz najbledszego pojęcia. Klamki WE to najbardziej awaryjne repliki jakie przewijają mi się przez serwis. Ostatnio nawet nie wszystkie WE biorę. Nic do dodania nic do ujęcia. @Kjujiczek jak chcesz kogoś pojechać to dwa razy się zastanów. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Jeśli masz budżet 600 zł lub więcej to poluj na colta od TM'a.Jest polecany i ma bardzo dobre osiągi. Nic do dodania nic do ujęcia. @Kjujiczek jak chcesz kogoś pojechać to dwa razy się zastanów. Z tego co pamiętam to ty kiedyś się nie zastanawiałeś i co drugi twój post był czerwony od poprawek. Koniec offtopu. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Z tego co pamiętam Koniec offtopu. Ty nawet nie pamiętasz że WE się sypię na potęgę. A dopiero co kogoś posty. RAZ Arend mnie poprawił. Więc nie będę dalej toczył tego gównotoku mistrzu ciętej riposty. Quote Link to post Share on other sites
Krzok90 Posted June 2, 2012 Author Report Share Posted June 2, 2012 Ten trzeci to ten----- http://gunfire.pl/product-pol-1152189798-Model-WE-C1911A1.html Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Nie kupuj repliki WE. Szukaj R27 marki Army-dobrze zrobiony klon Marui, sprawdzona replika, która przebija dowolny syf WE/Socom Gear. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Tzn dobrze zrobiona to ona nie jest, nie oszukujmy się, że wykonanie jest takie se. Ale przynajmniej to klon Marui więc są części a materiały nie są AŻ tak kupowate jak w WE. Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Czy KJW to kopia TM? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Tak. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts