Alexanderexis Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Witam, Szukam worków na piasek. Chodzi mi o takie worki, jakie służyły do budowania pozycji strzeleckich. Na allegro nic nie znalazłem. Gdzie takowe znaleźć? (w filmach występują chyba takie jutowe brązowe i o takie mi chodzi) PS Bym był wdzięczny jeszcze za info jakiej saperki szukać. Czy helikona, lub taka powinny wystarczyć do kopania dołków i napełniania ziemią worków? @O takie mi właśnie chodziło, jak na to nie wpadłem... :P Ale jest problem, są po 5zł/szt. a ja potrzebuje z 20 takich worków. Edited June 3, 2012 by Alexanderexis Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Zwykłe worki jutowe możesz kupić, na allegro za grosze są. Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 No już nie z takie groszy, były to worki lniane lub jutowe, ich cena waha się w cenie ok. 3zł za 1szt. . Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Czyli czeka mnie wydatek 100zł za jakieś worki?! Musi być tańsze rozwiązanie... O to mi chodzi KLIK Edited June 3, 2012 by Alexanderexis Quote Link to post Share on other sites
szymucha2353 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Ja dorwałem za 1zł/szt al wysyłka 20zł. Najlepiej idź do sklepu ogrodniczego, tam powinni mieć coś. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Panowie, czas mnie goni. Czy ta saperka się nada? KLIK Quote Link to post Share on other sites
szymongwiazda Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Lepsza saperka, byłaby taka jakich używają harcerze. Ale jeśli chodzi o poręczność to ta będzie najlepsza. Osobiście polecam tę:http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-283-Saperka-wielofunkcyjna.html Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Ok, już wszystko zamówiłem. Jednak musiałem wydać 80zł za saperkę i 20 worków... Dzięki za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 No to dałeś do pieca kolego. 50 worów za 25 zł http://allegro.pl/worki-przeciwpowodziowe-na-powodz-piach-komp-50sz-i2383084255.html :] Quote Link to post Share on other sites
Kolimbam Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 @up To są worki polipropylenowe a nie lniane/jutowe o jakie chodziło piszącemu ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Worki polipropylenowe jako worki do budowy pozycji strzeleckiej, też spełniają swoją rolę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts