Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

O M4 z JG to chyba nigdy nie słyszałeś. P&J też trzymają jakiś poziom,czasem się psują ,ale takie tragiczne nie są.

Ale dobre też nie są.Są ot takie przeciętniaki,które trzeba rozłożyć,i prawidłowo złożyć.

O M4 z JG to chyba nigdy nie słyszałeś. P&J też trzymają jakiś poziom,czasem się psują ,ale takie tragiczne nie są.

Owszem słyszałem, kumpel ma M4 CQB JG, przeciętniak, cenowo lepiej dołożyć te 50 zł i kupić Mkę KWA. A&K=P&J, a o tej firmie wypowiedziałem się powyżej.

Edited by Attero

Zdefiniuj "tragiczne", bo dla mnie tragiczna jest replika, przy zakupie której trzeba liczyć na fart. Te emki to loteria. Zdarzają się dobre egzemplarze, zdarzają się shity, dlatego nie warto jest ich polecać.

Zdefiniuj "tragiczne", bo dla mnie tragiczna jest replika, przy zakupie której trzeba liczyć na fart. Te emki to loteria. Zdarzają się dobre egzemplarze, zdarzają się shity, dlatego nie warto jest ich polecać.

Ja i ludzie,których znam nie mamy/nie mieliśmy problemów z tymi replikami,a po wymianie np. gumki i lufy przeważnie zasięg znacznie się poprawiał,a repliki spokojnie trzymają się nadal. To,że parę osób na forum opisze jakiś problem i że replika im padła,to nie znaczy że cała firma jest do kitu,po prostu można trafić lipny egzemplarz czasem. Nawet nie wiesz ile tych emek z P&J schodzi. Osobiście jednak wolałbym dzisiaj kupić M4 lub HK416 z JG niż P&J. Btw. do KWA nie wystarczy dopłacić 50zł ,tylko trzeba liczyć się jeszcze z kosztem baterii i ładowarki.

Jeżeli nie warto ich polecać,to dlaczego nadal znajdują się w poradniku Logana?

Edited by OFF

A ja z kolei znam paru właścicieli sklepów i wszyscy zwracają uwagę na to, że emki Boya i JG często wracają na naprawy gwarancyjne. Jeśli Wam się udało trafić kilka sprawnych egzemplarzy to świetnie-Wasze szczęście chłopaki:). W dłuższej perspektywie do emki Boyi i tak dokupisz ładowarkę i baterię, a w stockowym konfigu KWA>Boyi. Koszt doprowadzenia repliki Boyi do stanu, w którym pobijesz stockowe KWA bankowo nie będzie opłacalny. Oczywiście możesz też dalej zaklinać rzeczywistość i wmawiać sobie, że zrobiłeś świetny interes kupując tanią emkę:).