gloomer Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Witam Jak w temacie. Jak najlepiej jest skrócić dyszę, a dokładnie czym aby nie zniszczyć dyszy itp. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Owiń taśmą za kołnierzem na popychacz (tylko po to, bo trudno złapać za sam kołnierz porządnie), wkręć w wiertarkę tak by nie było za dużego bicia i szlifuj. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Ja skracałem zwykłym nożykiem z wysuwanym ostrzem (to chyba poprawnie nazywa się nożyk do wykładzin czy jakoś tak) zostawiłem trochę przed pożądaną długością i resztę od ręki drobnym papierem aby wyrównać i zaokrąglić brzegi. Osobiście z wiertarką jest nie za pewnie bo może sie omsknąć i pojechać w niechcianym kierunku. Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Nóż tapicerski ;P Jak przyłożysz pilnik od czoła to nigdzie nie pojedzie. Ino wiertarkę warto gdzieś zamocować co by nie biegała po całym pokoju. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts