Across321 Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Cześć, mam do was pytanie. Czy zamontowanie opóźniacza na zębatce tłokowej zlikwiduje problem z podawaniem kulek w mojej replice G36 (adapter battleaxe, magi m4) ? Na semi podaje każdą kolejną kulkę, a na auto wystrzeliwuje 5-6 kulek i oddaje 2-3 puste strzały. Dodam, że nie mam jakiegoś kosmicznego rofa - zębatki o stockowym przełożeniu i li-po Turnigy nano-tech 7,4V 25-50C. P.S Czy zamontowanie opóźniacza nie nadwyręży zęba popychacza na którym trzyma się sprężynka, w końcu popychacz będzie dalej zaciągany, a sprężynka będzie bardziej napięta ? Pozdrawiam :-) Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Opóźniacz, hmm ja bym nie ryzykował, no ale jak nie masz innego pomysłu to montuj. Jaki to GB ? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Zamiast kombinować, to przeszlifuj lepiej kanał podający kulki, bo problemy tego typu są typowe dla tych adapterów. Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 No właśnie kanał jest już podpiłowany. Gearbox to stockowy z g36 Cymy - v.3. Quote Link to post Share on other sites
Across321 Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Dzisiaj po D-dayu przekonałem się, że muszę coś naprawdę zrobić aby mi kulki dobrze podawało. Czy taki opóźniacz wpływa negatywnie na prace gearboxa ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts