ŚwieżakASG Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Witam. Postanowiłem kupić swoją pierwszą replikę. Zastanawiałem się nad jakąś sprężynówką jednak bardzo mi je odradzano. Więc postanowiłem zakupić od razu coś dobrego. Chcę kupić pistolet (najlepiej na Co2) do 380zł który potem posłuży mi za replika boczną. Znalazłem coś takiego: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152190590-Replika-pistoletu-M92.html Jestem na tą replikę bardzo zdecydowany chodź przyznam bardziej chciałbym jakiegoś Colta 1911. Dodam jeszcze, że bardzo cenię realizm więc blowback i full Metal to podstawa. Powiedzcie czy ta beretka to dobry wybór; ) Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Nie, bo dystrybutorem jest Cybergun :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Można brać ale lepiej weź wersję na GG. W CO2 jak zdechnie Ci górny zawór- a zdechnie- to jesteś w d... bo tam uszczelka taka jedna jest na wcisk a do tego niestandardowa, zamiennych zaworów w zasadzie brak. Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Jeśli cenisz realizm, to nie kupuj CO bo magazynki są nierealistycznie wielkie. Quote Link to post Share on other sites
ŚwieżakASG Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 Czy repliki na GG są takie zawodne jak mówią? I w jakiej najniższej tęperaturze można z nich strzelać? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Replika jest mniej więcej tak zawodna jak firma która ją produkuje. Mniej problemów w skali ogólnej jest z replikami na GG co w dużym stopniu wynika z dostępności części zamiennych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts