Christophy Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 (edited) Tak z ciekawości. Jakie są najmocniejsze szkielety GB V.2 dostępne na rynku? Chodzi mi o takie które wytrzymują najmocniejsze springi >M150. Oprócz KWA oczywiście :) Edited June 8, 2012 by Christophy Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Za najmocniejsze w tej chwili uchodzą KWA. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Wszystkie robione z czystego stopu aluminium, nie tego śmiecio metalu jakim jest ZnAl. Sam słyszałem o szkieletach Polar Stara i SHS, aczkolwiek firm, które je robią jest kilka, na pewno znajdziesz wszystko w googlach ale ceny ze sprowadzeniem do Polski zaczynają się od 400-500 złotych za sztuke. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 (edited) Nie ma czegoś takiego jak stop czystego aluminium.Każdy stop Al zawiera cynk,i inne dodatki,jeden mniej,drugi więcej.Ja ostatnio się dowiedziałem o szkielecie modify torus.W jakimś temacie AnR coś o nim wspominał.Poza tym to jak wyżej stockowy kwa,i te wszystkie "cnc" super shooter itd. Edited June 9, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Moi faworyci: 1. Torus Modyfi 2. Guarder Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Bardzo fajne są też szkielety, które JG montuje w ostatnich seriach HK416. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts