Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Od 2 miesięcy czekam aż sklepy łaskawie sprowadzą cm.003 do magazynów. Większość z nich twierdzi że nie zna nawet terminu w jakim ma być dostawa a taiwangun podał, że dostawa będzie dopiero w połowie lipca. Jedyny sklep w jakim jest dostępna to airsoftxtreme, ale to pozostawię bez komentarza.

Na allegro znalazłem 2 oferty jedną w której do stockowego gearbox'a właściciel wsadził sprężynę 150 co również może pozostawię bez komentarza,

oraz TO

Jednak opis jak i zdjęcia wyglądają podejrzanie a ten sprzedawca sklepem raczej nie jest, więc nie rozumiem jakim cudem sprzedaje replikę jako nową. Komentarze ma praktycznie wszystkie (poza jednym) pozytywne, i nie wiem czy zaryzykować i brać tą broń czy też sobie odpuścić i poczekać. Nie jest też nic napisane o gwarancji. Czy miał ktoś styczność z tym sprzedawcą ?

Zwróć uwagę na "DZIĘKI NASZEJ AUKCJI" - sugeruje, że to jest może jakiś mały sklep?

Dla mnie to wygląda na jakiś nieudany prezent na dzień dziecka.

Chociaż w ostatniej transakcji też sprzedawał replikę - spytaj się czy ma pudło.

Może jakaś grupa wyprzedaje?

Najlepiej się samemu spytaj, bo możliwości są setki.

Edited by RivPolska

Jeżeli jest nowe ma gwarancje to nie widzę problemu,dlaczego nie miałby brać tej repliki.A jak ma gwarancje to pewnie pudło też będzie.

Za te pieniądze kupi replikę w normalnym,dobrym,pewnym sklepie. Z pewnością,że nikt tam w środku nie grzebał czy coś. Jeżeli dodają paragon i oryg. pudełko to można przemyśleć taki zakup,ale nie jest to jakaś dobra okazja wg mnie.