rodzynson Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Witam czy możliwe by było przerobienie mojej repliki (cyma 0.28 ze stałą kolbą) na rumuński AIM czy jeszcze lepiej AIMS jakie części są (nie licząc dolnego chwytu bo ten niedawno zakupiłem co prawda samoróbka ale jest) potrzebne oraz ich koszta? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Wszystko się da,tylko kwestia,czy ci się to opłaca.Ja bym sprzedał na twoim miejscu,i kupił coś metalowego pod bazę,lub od razu gotową Cymę kupił. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Tak jak kolega radzi. Da się, ale wyjdzie drożej i gorzej, niż gdybyś kupił gotowca. Do wymiany byłoby praktycznie wszystko, korpus, muszka, kolanko gazowe, drewna, nawet chwyt byś musiał zmienić. Zostałby gearbox i magazynek. Chyba, że nie zależy Ci na odwzorowaniu, tylko na wyrobie aimopodobnym - wtedy tylko zmień chwyt przedni i mocno wmów sobie, że karabin jest podobny do Rumuna :) Quote Link to post Share on other sites
rodzynson Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Dzięki za odpowiedź. Na razie nie mam kasy wiec zostanę przy drugiej opcji. A jeszcze pytanie do kolby bo przydała by mi się jakaś składana. Trzeba by było wymienić body czy jest jakaś kolba którą można zastąpić stałą w mojej replice? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Tylko takie "taktyczne", składane na bok, albo takie jak w Emce. Do "ruskiej" kolby potrzebowałbyś nowego body, popytaj w swoim środowisku, albo na komisie, może ktoś będzie się chciał zamienić. Quote Link to post Share on other sites
rodzynson Posted June 10, 2012 Author Report Share Posted June 10, 2012 Dziękuję. Temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts