napod Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Czy gdzieś w Polsce można dostać dedykowane szyny RIS do LR300? Quote Link to post Share on other sites
luis Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Czy gdzieś w Polsce można dostać dedykowane szyny RIS do LR300? Dedykowanych specjalnie do LRa nie widziałem, pozostaje Ci albo wymienić front i zamontować coś dedykowanego dla eMek ( co jest raczej drogie), ewentualnie pokombinować z dokręcanymi risami do frontu który masz fabrycznie w LRce, Szyny Big Dragon dostępne na Specshopie mają różną długość, może one będą pasowały. :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Zmontowałbym coś z frontu RIS i nowej lufy ale nie mam pojęcia czy szyny będą na tej samej wysokości. Nie mam pod ręką korpusu od normalnego AR15 ale znam wymiary tego od LR. Może ktoś powiedzieć czy są takie same? Quote Link to post Share on other sites
lisek1994 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Na szybko mierząc to się zgadzają(upper z m4 boyi) Quote Link to post Share on other sites
facek20 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ale w gripie od LR masz mocowania do szyny RIS Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Wiem że są w chwycie, ale ja chce odwzorować coś w stylu LR300 SR: @Lisek1994 Skoro wymiary są takie same to zamawiam front. :P Dzięki za pomoc! Edited June 12, 2012 by napod Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Brat dokręcił sobie szynę, która znajdowała się pod lufą Cymowego Desert Eagla. Szyna ma około 88 mm długości i dwa mocowania. W chwycie są miejsca do przykręcenia szyny i jest ich 5 w odstępach mniej więcej 20 mm. Trzyma się dosyć dobrze. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Stockowy szkielet nie wytrzymał zimy... Lepiej jest kupić zwykły od BOYI czy dołożyć do wzmacnianego JG? Jest między nimi duża różnica? Quote Link to post Share on other sites
butelka Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Jest i to bardzo wielka. Boyi jest z ryżu i pęka na 120stkach, zaś JG wytrzyma ze spokojem nawet i mocniejsze sprężyny. Quote Link to post Share on other sites
napod Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 http://azteko.pl/jg-wzmocniony-szkielet-gearboxa-v2-7mm-p-4062.html To jest najnowsza generacja JG? Jak się mierzy łożyska? Cała średnica czy tylko ta szeroka część wchodząca w otwór? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts