Ripx97pl Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Witam. Na początku chcę was poinformować, że korzystałem z opcji "szukaj" i niczego ciekawego na ten temat nie znalazłem, oprócz kilku zamarłych tematów. Tak więc, ostatnio znalazłem replikę M99 firmy SnowWolf na stronie azteko.pl. Strasznie się na tą broń napaliłem, ale po rozczarowaniu z Warriorem L96 (well'a), stwierdziłem, że najpierw zasięgne rady na forum, czy warto tę replikę kupić. Słyszałem, że jest to tylko Warrior w innej puszce, czyli po prostu gówno. Kolejne pytanie brzmi: jak z tuningiem tej repliki? Ile trzeba wydać, żeby osiągnąc zadowalające osiągi??? I ostatnie pytanie: Jeżeli ta replika się do niczego nie nadaje, to jaką replikę snajperską mi polecacie? Mam (a raczej będę miał) do wydania maks 2000zł. Może więcej, ale to już później. Link to post Share on other sites
musashi Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Jeżeli taki barrett miałby mieć szanse w asg , powinien być zrobiony na HP . Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Gdyby to był warrior w innej puszcze to nie było by to gówno tylko replika z ogromnym potencjałem. Ale nie jest to warrior w innej puszce tylko właśnie kupa. Masz do wydania maks 2000zł? To kup lepiej elektryka, snajpy za to nie poskładasz. Poskładasz para snajpę która od snajpy różni się niektórzy wiedzą czym. Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 No dobra, z tym gównem to przesadziłem, ale to dlatego, że po pięciu miesiącach użytkowania Warriora nawalił mi zespół spustu, po rozłożeniu okazało się, że jest totalnie rozpiepszony, prawie w prochu... Link to post Share on other sites
musashi Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Większość replik snajperskich to tylko bazy pod tuning , po którym najczęściej z zakupionej repliki zostają tylko części zewnętrzne . Link to post Share on other sites
Ripx97pl Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 No tak, tak. Dlatego zapytałem: jak jest z tuningiem tej repliki? Link to post Share on other sites
Recommended Posts