SyncMaster Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Tak jak w temacie czym się różnią :)? Z góry mówię iż jestem "zielony" -Dosłownie :) Chcę wybrać swą pierwszą zabaweczke. Dlatego proszę o porównanie oraz skomentowanie tych dwóch replik ;), Proszę użyć argumentów :) Quote Link to post Share on other sites
GaretBale93 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 W środku praktycznie te same bebech. Większych różnic między tymi 2 modelami nie czuć (chociaż dla mnie z wyglądu bardziej podoba się cm.031). Ale jest 1 rzecz którą się różnią i dla mnie to jest znaczna różnica. Zależy to także od modelu Cm.028, ja mam np. cm.028b i tam jest bateria typu 'stick', a ja nie przepadam za takimi bateriami i jednak mało jest lipoli 7.4v stickowych tanich. Natomiast w Cm.031 jest kolba stała i jest dużo miejsca na baterię. Ale jeżeli chodzi o to co w środku - to jest to samo. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Środek to samo. CM 028 to ak47 a CM 031 ak74. Koniec. Quote Link to post Share on other sites
SyncMaster Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Czyli Cm 0.28 jak na rozpoczęcie kariery jest Wyśmienita :)?. I mam pytanko padajcie mi ludziska stronke z używanymi dobrymi mundurami,bądź nowymi (kompletami) :) I Może powiecie jak moge swej przyszłej CM.028 dodać troszke FPS`ów ? :) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Wszystko masz na forum. Wystarczy poszukać. Dowiesz się jak modyfikować replikę itp. I tak CM jest dobra na początek. Lista sklepów jest na forum. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts