GaretBale93 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Witam zastanawiam się nad zakupem http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=463 Chodzi mi o dokładnie ten model, bo słyszałem że jest 'niezły'. W większości miejsc w cgb jest ograniczenie do 350 fps. I chodzi mi o to czy ktoś próbował chronować tą replikę po krótkim okresie strzelania i czy sprężyna się szybko ubija do tych, powiedzmy 330 fps? Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 A co za problem dopłacić + - 20zł do sprężyny np.m90? Wtedy masz jakieś 320-330fps. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Te wartości podawane w opisach są zawsze lekko wygórowane.Nie martw się.U mnie w środowisku nie ma problemu nawet z 400fps w budynkach,jeżeli strzelasz z głową. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Raczej jednak radziłbym się martwić, coraz częściej organizatorzy wprowadzają ograniczenia w CQB do 350 fps i dobrze, bo na rozsądek lepiej nie liczyć. Ja mam w użyciu MP5SD6 już piąty rok i w ubiegły wekend chrono pokazało 365 fps, więc z tym "ubijaniem" się sprężyny ostrożnie. Lepiej zrób tak, jak radzi @Mr MegaMan. Napisz, albo zadzwoń do Zbrojowni, to Ci od razu wymienią i przechronują. Quote Link to post Share on other sites
GaretBale93 Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Dzięki bardzo za odpowiedzi. Czyli sprężyna nie ubija się tak szybko jak myślałem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts