xaren11 Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Siemka. Otóż racji , że nigdzie nie znalazłem odp. na mój problem założyłem nowy temat. Chodzi o to , że jako nowy , szczęśliwy posiadacz cm0003, dokupiłem do niej maga CA low-cap . Aczkolwiek, przy napełnieniu owego maga kulkami , wsadzając go do karabinku słychać wysypujące się kulki i po strzale z lufy wystrzeliwuje z jakże zawrotną prędkością naście kulek, a potem wszystko działa jak należy, jest to trochę irytujące , bo na start tracę już parę kulek. I w końcu dochodzimy do finalnego pytania. CZY TO JEST NORMALNE :D? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Posmarowałeś pierwszą kulkę olejkiem silikonowym? Quote Link to post Share on other sites
xaren11 Posted June 13, 2012 Author Report Share Posted June 13, 2012 Posmarowałeś pierwszą kulkę olejkiem silikonowym? Nie. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Ja w swoim midzie od DBoysa nic nie smarowałem i działa :zastanawia:. (Co prawda mowa o magu od emki). Quote Link to post Share on other sites
SaperCK Posted June 13, 2012 Report Share Posted June 13, 2012 Mocno nienormalne. Może zaczep który blokuje sprężynę magazynka przed wylotem na wolność gdzieś o coś zawadza przy wkładaniu ? Quote Link to post Share on other sites
xaren11 Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Mocno nienormalne. Może zaczep który blokuje sprężynę magazynka przed wylotem na wolność gdzieś o coś zawadza przy wkładaniu ? No właśnie o coś wadzi... Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Spytam pro forma-jakich kulek używałeś? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts