Mr MegaMan Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Nikt nie powiedział/napisał że Aimpointa na mp5 niema... Padały wypowiedzi że częściej się spotyka Eotechy.... Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Co jest zgodne z prawdą. IMHO powinniśmy wykorzystywać to co nam bardziej pasuje/wygodne jest. Quote Link to post Share on other sites
ŚwieżakASG Posted June 16, 2012 Author Report Share Posted June 16, 2012 http://www.navyseals.com/mp5 EOTech to to nie jest. To że wydawcy serii COD nie dali graczom Aimpointa do wyboru, to nie znaczy że nikt go nie używa. Dziękuje, dobranoc. O to mi właśnie chodziło: ) Dzięki wszystkim za pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Jesteście pewni z tymi Eotechami? wierzyć się nie chce, ja częściej widujĘ brak optyki lub Aimpointy. Edited June 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 EOTECH to zawsze mi się z Emkami kojarzy: ) Do MP5 wolał bym jakiś kolimator zamknięty. Przecież airsoftowe EOT to kolimatory zamknięte więc o co chodzi? Quote Link to post Share on other sites
ŚwieżakASG Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Przecież airsoftowe EOT to kolimatory zamknięte więc o co chodzi? Ok, może coś pokręciłem: ) Quote Link to post Share on other sites
Radula Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Mówisz, że cenisz realizm itd. Ale tak na serio to replika ma się tobie podobać, więc model zależy od ciebie. Poszukaj jakiś kolimatorów i zapytaj się na forum czy są dobre :). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts