Powała Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 (edited) To tak jakby nie ta sama półka cenowa, replika ma być do 450zł. Bierz G36 !!!! :icon_biggrin: Panowie, pobudka, już wybrał! Edited June 14, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Radula Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Oczywiście http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=872 :>> Piękność ;p Ja wolę http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&%20products_id=1000 Jakoś mi się bardziej podoba, że jest jak jakiś lekki karabin maszynowy. Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Jak jakiś lekki karabin maszynowy... Zaiste ciekawa informacja. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Ja wolę http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&%20products_id=1000Jakoś mi się bardziej podoba, że jest jak jakiś lekki karabin maszynowy. Z G36 taki karabin maszynowy, jak ze mnie hurysa... :hahaha: Mam też tę wersję, kupiłem do niego bębenek i okazało się, że pasuje jak wół do karety. Bez sensu! :maniak_zle: Długa wersja jest na prawdę długa "wiosło", można do niego dokupić lunetę i wykorzystać w ostateczności jako replikę dla "strzelca wyborowego w drużynie", ale to wymaga dodatkowych inwestycji, sprężyna M130, tłok, preclufa itd itp, a i tak snajperki z niego nie zrobisz. Najbardziej uniwersalna wersja to G36K. Edited June 15, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Z G36 taki karabin maszynowy, jak ze mnie hurysa... A o MG36 słyszałeś? ;) Przy okazji - nie opowiadajcie o tym, że rozrzut między poszczególnymi wersjami się różni.. Osobiście nie widzę różnicy w celności pomiędzy wersją C, K i normalną, oczywiście wśród stockowych replik. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 A o MG36 słyszałeś? ;) Tak słyszałem, ale @Cichy112 wrzucił likn do G36... Przy okazji - nie opowiadajcie o tym, że rozrzut między poszczególnymi wersjami się różni.. Osobiście nie widzę różnicy w celności pomiędzy wersją C, K i normalną, oczywiście wśród stockowych replik. W zasadzie masz rację, ale między produktami JG - wersją podstawową, a C w skutecznym zasięgu niewielka różnica jest. Jednak to 248 mm różnicy w długości lufy, w G36C jest ona niemal o połowę krótsza. Miałem jednocześnie obydwie i to jest zauważalne. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 W tej chwili mam C i K i różnicy nie ma. Między K (swoją) a normalną wersją (nie moją) też różnicy nie było. Niestety, bezpośrednio porównać C i normalnej nie miałem okazji, bo zawsze różniły się jakimś elementem (np. gumą HU). A odnośnie MG36 - w wersji Airsoftowej różnice ograniczają się chyba tylko do rodzaju magazynka i chwytu (a i tego pewien nie jestem), czy nie? Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Wybaczcie za offtop : Ale.. Powała, pomyliły Ci się nickname'y.. :D Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Wybaczcie za offtop : Ale.. Powała, pomyliły Ci się nickname'y.. :D :icon_eek2: Edited June 16, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Cichy112 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ymm... Pan Radula wrzucał linka, ja nie... ;) Ale... już po temacie, także nie ważne :) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ymm... Pan Radula wrzucał linka, ja nie... ;) Ale... już po temacie, także nie ważne :) Pardone, faktycznie dałem "pleców"... :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts