LovThis Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Cześć ostatnie moje pytanie jaka replika ma lepsze bebechy i zasięg m4 od KWA czy giety od ARESA ? Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Na przykład ta Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 RivPolska: 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". Chcesz zrobić coś, z czego możesz się pośmiać, zajrzyj sobie w spodnie. Quote Link to post Share on other sites
4Fiter Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 RivPolska: 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". Chcesz zrobić coś, z czego możesz się pośmiać, zajrzyj sobie w spodnie. Dokładnie popieram ( buahhaha ) RivPolska tak właściwie to już nie pierwsze twoje łamanie regulaminu ... Nie chcesz pomagać ? To najlepiej nie komentuj. Bo jest to żałosne :) Quote Link to post Share on other sites
RivPolska Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 @senkuJP @Fiuter 1. Odpowiadać mogą wyłącznie osoby, które znają odpowiedzi na zadane pytania i chcą je podać - zabrania się odsyłania użytkowników do funkcji "Szukaj". Moja odpowiedź pokrywa się z prawdą. Natomiast Wasze - nie bardzo. Panowie (czy też Panie sądząc po frustracji) - rozumiem, wiele osób chciałoby mi zajrzeć w spodnie, a nawet głębiej :icon_razz2: . Mimo wszystko, nie spodziewałem się, że będzie to płeć przeciwna. Pozdrawiam, Michał. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Hahha. Jakie hejty poleciały :hahaha: . :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts