bszlo Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Czołem, Mało co znalazłem na temat luf z tłumikiem do M9, więc zapytam tutaj. Jak jest z kompatybilnością części WE do KJW, mówiąc dokładniej znalazłem na ibeju taki set: http://www.ebay.com/itm/Madbull-235mm-Precision-Barrel-Threaded-Set-for-SOCOM-Gear-WE-M9-Airsoft-GBB-/290716886670?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43b013a68e I chciałbym go zamontować do swojej beretki KJW. Na zdjęciach, które znalazłem w internecie wygląda, że lufa zewnętrzna jest osobno z tym elementem "trzymającym" lufę wewnętrzną i dodatkowo w tym jest regulacja hopka. Wydaje mi się, że powinno to działać razem, ale wydawanie kasy w ciemno przy studenckiej skarbonce jest trochę nie na miejscu. Czy ktoś coś takiego montował/widział/wie, że bangl? Pozdrawiam i z góry serdeczne dzięki za odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Wg mnie będzie pasować na 99%, ale niech Dexter się wypowie... :> Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 W między czasie dostałem odpowiedź z ehobbyasia Thank you for your inquiry.But I’m sorry WE and KJW are not compatible. Although TM and KJW are compatible. Ale coś nie do końca chce mi się wierzyć w brak kompatybilności, może ktoś się jeszcze wypowie, a jak nie, to będę niedługo w plecy 160zł ;) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Da się zamontować ale czasami wymaga drobnych poprawek pilnikiem. Ten element trzymający lufę wewnętrzną to komora HU i oczywiście, że to osobny element. Quote Link to post Share on other sites
bszlo Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Ale rozumiem, że element z hopsiupem też będzie pasował, pilnik mi nie straszny, więc jeśli dużo zabawy z tym nie ma, to będę zamawiał ;) Quote Link to post Share on other sites
zOMFG Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Niby KJW i WE są zerżnięte od TM, ale nie do końca. Wymieniałem w KJW zwalniacz magazynka na dedykowany do TM i bez pilnika się nie obyło. Można się spodziewać odstępów w wymiarach. Aha, i ta lufa jeżeli jest do WE to będzie miała inny odcień czerni (matowy) od twojej betki. Edited June 16, 2012 by zOMFG Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Wymieniałem w beretcie TM zamek na dedykowany na TM i też sie nie obyło. Żadna to nowość. To się tyczy wszystkich klamek i części "dedykowanych". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts