Reka Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Szybkie pytanie: powszechnie wiadomo, że ładowarka iMAX B6 jest sprzętem polecanym. Na aukcjach dopatrzyłem się 2-ch modeli tej ładowarki. - model pierwszy: iMAX B6AC http://allegro.pl/skyrc-pl-oryginalna-imax-b6ac-wbudowany-zasilacz-i2392913400.html Cena: 189zł. Posiada wbudowany zasilacz. - model drugi: iMAX B6 http://allegro.pl/skyrc-pl-oryginal-imax-b6-zas-15v-4a-lipo-gw-i2396056175.html Cena: 169zł. Zasilacz w zestawie. I teraz zasadnicze pytanie: czy poza kwestią zasilacza są tu jeszcze jakieś poważniejsze różnice i który model wybrać? Szkoda dopłacać 20zł jeśli JEDYNA różnica to ten zasilacz (wbudowany lub zewnętrzny). Poproszę o zabranie głosu osoby mające doświadczenie z tymi ładowareczkami. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) W tym jest różnica w zasilaczu. Ale radzę wziąć ten z największą ilością kabelków. :P Edited June 16, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Reka Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Eee, czyli który konkretnie? Rzuć jakimś linkiem proszę :) Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Starczy ten, co podałeś w 2 linku. Tak tylko mówiłem (pisałem), żebyś czasami nie brał samego imaxa, bo znam wielu użytkowników, którzy mieli potem problemy ze znajdywaniem tych kabelków. Innego zestawu z większą ilością kabelków nie widziałem, lecz bardzo możliwe, że jakieś są. Quote Link to post Share on other sites
fusi Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Kabelki zawsze można dokupić osobno ( to cena może 10zł ) Obie ładowarki są tak samo dobre tylko jedna ma wbudowany zasilacz i nie masz prawa go zapomnieć, a druga ma ten zasilacz osobno :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts