Dread Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Witam, Potrzebuję na szybko pewnej przysługi. Zapodziałem gdzieś instrukcję do kałacha Boyi, a potrzebuję na gwałt listy części repliki. Chodzi mi o tę stronę, gdzie był rozrysowany karabin w częściach z opisanymi symbolami. Potrzebuję zdjęcia, albo skanu w takiej jakości, bym mógł odczytać literki :) Instrukcja może być od RK-02, 03, 05 albo 06. Jak ktoś mi pomoże a jest z Wrocławia lub okolic (i jest pełnoletni), to może się do mnie zgłosić po piwo :) Pozostali mogą liczyć na moją dozgonną wdzięczność :) Link to post Share on other sites
Sedoro Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Mam nadzieję, że to ta strona: http://img854.imageshack.us/img854/3774/lastscanl.jpg Link to post Share on other sites
Dread Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 Chwała Ci i sława! :) Link to post Share on other sites
LareS Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Ja za to potrzebuje pełnej, np w PDF - najlepiej. Swoja RK kupilem bez instrukcji... :/ Poratuje ktoś? @edit Niezły odkop :D Link to post Share on other sites
Emcet Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Tam nic nie ma. Tylko pic na wodę, jedyna wartościowa strona w tych instrukcjach to wykaz części. No chyba że nie wiesz jak nasypać kulek do magazynka, albo nie domyślasz się, że nie warto strzelać sobie w twarz. Link to post Share on other sites
LareS Posted June 27, 2014 Report Share Posted June 27, 2014 Rly? A to walić to :D Dzięki za info :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts