pampkin Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Witam! Otóż mam mały problem ze swoim kałaszkiem po wymianie gearboxa kulki nie chcą "dojść do komory" może dojdzie jedna na dziesięć i poleci,reszta albo po prostu się kij wie gdzie blokuje albo się rozwalają i z lufy mi wylatują popękane kulki (po odwróceniu repliki do góry nogami jest identycznie).Macie jakieś pomysły,może problem tkwi z dyszą-zbyt wystaje,nie mam pojęcia.. Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Witam! Otóż mam mały problem ze swoim kałaszkiem po wymianie gearboxa kulki nie chcą "dojść do komory" może dojdzie jedna na dziesięć i poleci,reszta albo po prostu się kij wie gdzie blokuje albo się rozwalają i z lufy mi wylatują popękane kulki (po odwróceniu repliki do góry nogami jest identycznie).Macie jakieś pomysły,może problem tkwi z dyszą-zbyt wystaje,nie mam pojęcia.. Jakość kulek, może się zacinają-daj więcej info. Quote Link to post Share on other sites
pampkin Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 W tej chwili odsunąłem trochę (kilka mm) komorę od szkieletu gb i podaje jak powinno..kulki nie zatykały się nigdzie po prostu albo nie zostały podane (albo nie działo się nic) albo zostały kruszone. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Za długa dysza. Quote Link to post Share on other sites
pampkin Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Widnieje opcja przesunięcia komory minimalnie do przodu na stałe? Bo zapewne piłowanie dyszy nie wchodzi w grę. Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Podklejenie popychacza, albo zmiana dyszy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts