Murzyn_nysa Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 Jak wymienić uszy? Czy można je z czegoś dorobić? Może żywica epoksydowa? Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Nie da się. Nie. Nie trzyma - pęka. Ogólnie - szajsmetal. Ciężko cokolwiek z tym zrobić. Są na forum jakieś patenty, ale ...jak ma być solidnie to tylko kupno nówki. Niestety.... Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted June 25, 2012 Report Share Posted June 25, 2012 Metalowy, czy plastikowy upper? W metalowym się nie da, w plastikowym da się, ale po prostu nie warto :) Quote Link to post Share on other sites
Murzyn_nysa Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 Plastikowe:( byłem u faceta który spawa plastik i powiedział że można ale nie warto bo i tak się złamie. Więc nie pozostaje nic innego jak kupno nowego tym razem metalowego. W związku z tym pytanie: czy body od M4 SRC 3gen. będzie pasowało do M4 ris A&K? Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Uwielbiam to pytanie... Pasować...pewnie będzie... Natomiast MOŻE, być nieosiowo lufa, może selektor "łapać" w innym miejscu, rączka przeładowania blokować itd. itp. Musisz kupić, przełożyć, gdzieś tam podpiłować, gdzieś podkleić i będzie banglać. Albo będziesz miał farta i nic nie będizesz musiał robić :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Murzyn_nysa Posted June 28, 2012 Author Report Share Posted June 28, 2012 Dzięki za odpowiedź:) Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Metalowy, czy plastikowy upper? W metalowym się nie da, w plastikowym da się, ale po prostu nie warto :icon_smile: bzdura - metalowy swobodnie da radę ogarnąć ;) tak samo jak plastik, tyle że z plastikiem szkoda zachodu, lepiej kupić nowy i się nie bawić Quote Link to post Share on other sites
Murzyn_nysa Posted July 17, 2012 Author Report Share Posted July 17, 2012 Już problem rozwiązany:) kupiłem nowe body, a jeżeli chodzi o spawanie plastiku to nie wiem jak gdzie indziej ale u mnie facet odstawił totalną amatorkę i po 15 minutach od wyjścia od niego pękły uszy. Mam nadzieje ze nie będę już miał takich problemów. I myślę że temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
mike88 Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 jeżeli chodzi o spawanie plastiku to nie wiem jak gdzie indziej ale u mnie facet odstawił totalną amatorkę i po 15 minutach od wyjścia od niego pękły uszy tego się nie spawa, klei...tylko ucina ;) żeby nie przeszkadzało Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts