Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Piewsza replika

Recommended Posts

Witam!

Jestem nowy i mam problem z wyborem sprzętu. Chciałbym zakupić replikę główną i boczną.

Interesuje mnie coś w stylu M4, G3, MP5, Beretty 92, Colta 1911 - oczywiście ważna jest wytrzymałość i osiągi repliki, a nie model...

Wybrałem kilka replik, które "wpadły mi w oko":

Replika główna:

GR4 100Y BB

SLR105 Tactical Classic Army

Replika poboczna:

Beretta 92

M9

O firmach produkujących repliki nic nie wiem, jedynie posłyszałem trochę o G&G i G&P. Oczywiście chciałbym kupić coś porządnego, coś co będę mógł później przerabiać. Jeszcze ważna informacja - na sprzęt chciałbym przeznaczyć sumę nie przekraczającą 1300 zł.

Edited by arend

@up Świetne. Tylko problem jest w dostępności produktu...

A ten:

LMT Defender R.I.S

Czy powinienem się sugerować tym, że wersja z 4 w nazwie jest lepsza od tej co podałem link?

Różnice jakie zauważyłem to inny układ celowniczy, waga, długość, prędkość wylotowa i typ ogniwa.

Typ pasującego akumulatora: Specjalny

Czy to oznacza, że może być problem z dokupieniem akumulatora?

Guest Graszczur

Ten podany przez ciebie LMT Defender R.I.S jest jak najbardziej dobry, możesz go śmiało brać. W niczym nie ustępuje wersji SIR, różni się jedynie z zewnątrz.

Z tym specjalnym akumulatorem chodzi chyba o to, że replika jest LiPo ready, ale jak podłączysz normalną batkę Ni-Mh 9,6 to nic się nie stanie. Jeśli się mylę, poprawcie mnie

Jeśli chodzi o emke którą polecił Reegz to jest bardzo wielki problem z jej dostępnością, sam jej jakiś miesiąc temu szukałem dzwoniłem meilowałem do około 12 sklepów które mają tą emkę w ofercie i nikt nic nie miał. Udało mi się ją dopiero dostać przez przypadek na asgshopie ponieważ jakiś klient zrobił "specjalne" zamówienie z kilku miesięcznym wyprzedzeniem i w ostaniej chwili odmówił, więc trafił mi się fartem jeden wolny egzemplarz ;). Natomiast co do emki którą sam podałeś nie mam żadnych zastrzeżeń miałem ją w rękach strzelałem i jest git.

Do tego wejdzie każda bateria z wyjątkiem sticków, czyli tych długich.

Jaki masz budżet na baterię? Można i kupić za 70 i za 270zł. Ja od siebie polecam lipole (i tak pręcej czy później będziesz musiał kupić jakąś porządniejszą ładowarkę jak imax b6) - są dość tanie oraz oferują ładne napięcie (także pojemność) przy bardzo małej wadze i rozmiarach.