rejan22 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Tak się zacząłem zastanawiać, czy dałoby się dopasować MK13 taki jak ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_220_256&products_id=6114&name=VFC_-_Granatnik_MK13_EGLM_STD_Black#!prettyPhoto do giety? A dokładniej do G36C z pmagami. Bawiłem się grą-pierdółką do składania broni i doczepiłem do giety ten granatnik z takim efektem: Z tego co wiem, to istnieje możliwość zaadaptowania tego do M4, bo gdzieś już o tym wspominali. Jak myślicie, dałoby radę? W grę wchodzą też cięższe przeróbki i rżnięcie tego, co trzeba. Rozumiem, że zwykłe magi do g36 są za duże, ale ja używam pmagów z adapterem. Szynę zawsze można większą od spodu zamontować a obręcz na maga by się podpiłowało na tyle, by pmag tam wchodził. Tak jeszcze chcę wspomnieć, że to nie wybory miss i jeśli Wam się nie podoba to połączenie, to wasza sprawa, ten temat ma charakter wyłącznie techniczny. Link to post Share on other sites
Frank3n Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Tak się zacząłem zastanawiać, czy dałoby się dopasować MK13 taki jak ten: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_220_256&products_id=6114&name=VFC_-_Granatnik_MK13_EGLM_STD_Black#!prettyPhoto do giety? A dokładniej do G36C z pmagami. Bawiłem się grą-pierdółką do składania broni i doczepiłem do giety ten granatnik z takim efektem: Z tego co wiem, to istnieje możliwość zaadaptowania tego do M4, bo gdzieś już o tym wspominali. Jak myślicie, dałoby radę? W grę wchodzą też cięższe przeróbki i rżnięcie tego, co trzeba. Rozumiem, że zwykłe magi do g36 są za duże, ale ja używam pmagów z adapterem. Szynę zawsze można większą od spodu zamontować a obręcz na maga by się podpiłowało na tyle, by pmag tam wchodził. Tak jeszcze chcę wspomnieć, że to nie wybory miss i jeśli Wam się nie podoba to połączenie, to wasza sprawa, ten temat ma charakter wyłącznie techniczny. Poiwnno dać się to zrealizować ,front w G36 jest dość płaski od dołu. Link to post Share on other sites
rejan22 Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 Poiwnno dać się to zrealizować ,front w G36 jest dość płaski od dołu. Właśnie tak wygląda.. szkoda, że nie mam jak sprawdzić - przydałby się jakiś znajomy z tym granatnikiem, żeby przyłożyć i zobaczyć co by trzeba było zrobić. Link to post Share on other sites
piorko90 Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Przperaszam z góry za odgrzewanie kotleta, ale borykam się z tym samym problemem. Czy udało się zamontować takowy granatniczek bez modyfikacji ? Podzwoniłem po różnych sklepach, w specshopie podobno przymieżli, żekli że będzie pasować. Teraz pytanie czy ktoś naprawdę miał w ręku coś takiego ? Link to post Share on other sites
OFF Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Przperaszam z góry za odgrzewanie kotleta, ale borykam się z tym samym problemem. Czy udało się zamontować takowy granatniczek bez modyfikacji ? Podzwoniłem po różnych sklepach, w specshopie podobno przymieżli, żekli że będzie pasować. Teraz pytanie czy ktoś naprawdę miał w ręku coś takiego ? Zapoznaj się z regulaminem. Zamykam.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts