gryzly Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 http://www.rangershop.pl/product_info.php/...roducts_id/2445 Zakupiłem sobie tą siatke i nie wiem jak ją zawiązac, tzn nie wiem jak powinno sie ją nosic, byłbym wdzięczny za wszelką pomoc Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Weź wejdź na www.militarymorons.com i poszukaj jak się wiąże Arafatkę! Zawiąż tą siatkę w identyczny sposób! Ja przynajmniej zawsze tak robię z siatkami maskującymi! Pozdro g. Quote Link to post Share on other sites
Sonny Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Na forum jest topic pod nazwą "arafatka" jest w tym dziale jakies 20 tematów niżej!! Quote Link to post Share on other sites
gryzly Posted April 18, 2005 Author Report Share Posted April 18, 2005 wiem zawsze przeszukuje forum zanim dam temata i własnie mam problem bo strona nie chce mi sie załadowac do konca :( może mógłby mi ktos to scignąc i wysłac na maila Quote Link to post Share on other sites
zia Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 sposób podany na militarymorons jest nieprawidłowy (niestety ja też się tak nauczyłem), podaj mi przez PM maila to wyśle ci obrazek z obydwoma ( bad and good ) sposobami Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Co znaczy "nieprawidlowy"? Jak cos jest glupie i dziala, to znaczy, ze nie jest glupie. Jedno z wazniejszych praw Murphyego ;) Quote Link to post Share on other sites
Sonny Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ale jeżel jest coś co może sie popsuć to sie zepsuje :wink: Jedno z praw Murphyego :wink: Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Ja tam się akurat nie uczyłem z moronsów ale kiedyś to widziałem tam! A nie wyobrażam sobie że mu opiszę jak zawiązać arafatkę :P Pozdro g. Quote Link to post Share on other sites
zia Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Co znaczy "nieprawidlowy"?Jak cos jest glupie i dziala, to znaczy, ze nie jest glupie. Jedno z wazniejszych praw Murphyego ;) nieprawidłowy dla mnie w tym przypadku to nie spełniający funkcji, pokazany tam sposób nie przeciwdziała np potowi zalewającemu oczy przez złe umiejscowienie węzła trzymającego na schemaciku (ale to mądrze zabrzmiało :D), w tym prawidłowym ktore rozesłałem ( chyba już 15 ludzi sie po to zgłosiło :), a wystarczy wpisac "shemagh" w google :P ) na czoel ściśle przylega i pije pot z czoła.. zresztą jak masz ręcznik czy coś to przekojan się, szereg zalet tego sposobu poznasz od razu :) pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted April 18, 2005 Report Share Posted April 18, 2005 Zia... www.imageshack.us i po problemie. ew. z koncowka .ws Quote Link to post Share on other sites
zia Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 drogi cyniczku zrobiłbym to gdybym nie siedział w pracy :(, zresztą dzisiaj też :(, może ktoś kto dostał odemnie maila z nuimi to zrobi ? Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 sposób, króty ejst na moronach można zauważyć na tych palestyńskich brudasach. Jest dobry. Ale jakby pokombinować, można zwiazać na kilka inncyh sposobów. Zresztą można też popwtrzeć jak wiążą to szmaciarze z Iraku itp. Troche inaczej, ale też się wsio tzryma Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Wiesz co Kapral! Przynajmniej w jednej kwestii się zgadzamy: szmaciarzy i brudasów z Palestyny i Iraku! LOL g. Quote Link to post Share on other sites
zia Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 z militarymorons-wygląda ładnie,ale tak noszę i ani do czoła przylega, a i średnio się trzyma a to z jakiejś innej stronki ktorej nie pamietam, moze nie wygląda tak szpanersko,ale jest o wiele wygodniejsze, no i świetnie się nadaje również do siatki p.s: co do tych szmaciarzy i brudasów proszę bez epitetów o rzeczach, o których nie mamy pojęcia, chłopcy Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 oh, zia- bez patetyczności :wink: btw, ten drugi sposób często jest widywany w piaskach włąsnie Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Po co dublujecie temat? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts